Oznámení

Výlukový jízdní řád linky 790 a 793 od 14.8.2023 – uzavírka II/113 Radošovice-Vlašim

Od pondělí 14. 8. 2023 do odvolání bude platit na linkách 790 a 793 výlukový jízdní řád z důvodu uzavírky komunikace II/113 mezi Radošovice a Vlašimí. Dochází k následujícím změnám:

VEDENÍ TRASY

Obousměrně pro linku 793 varianta A (Vlašim – Radošovice – Divišov – (Bílkovice)):

Do zastávky „Vlašim,ZŠ sídliště“ po pravidelné trase, dále Ctiboř, vybrané spoje Radošovice, Libež, Všechlapy až do Divišova. Vybrané spoje oblouží dále z Divišova také obce Slověnice a Bílkovice. Vybrané spoje z Divišova pokračují směr Ostředek.

Obousměrně pro linku 793 varianta B (Vlašim – Bílkovice – Divišov):

Do zastávky „Vlašim,ZŠ sídliště“ po pravidelné trase, dále Domašín, Chotýšany, Takonín, Bílkovice, Slověnice až do Divišova.

Obousměrně pro linku 793 varianta C (Vlašim – Radošovice – Divišov – Ostředek):

Do zastávky „Vlašim,ZŠ sídliště“ po pravidelné trase, dále Ctiboř, vybrané spoje Radošovice, Libež, Všechlapy až do Divišova. Vybrané spoje z Divišova pokračují směr Ostředek.

ZASTÁVKY

Ruší se:

Bílkovice,mlýn – obousměrně pro linku 793

Zřizuje se:

Radošovice  – obousměrně pro linku 790, v přemístěné zastávce pro linku 793

Přemísťuje se:

Radošovice – obousměrně pro linku 793, před č. p. 47, dle plánku, do náhradního sloupku 7893/51 (oba směry)

Některé spoje linky 793 neobsluhují obce Bílkovice, Radošovice a Slověnice, dochází však navýšení počtu spojů oproti původní etapě. Do obce Radošovice budou náhradou zajíždět vybrané spoje linky 790.

Ranní přímý spoj do Prahy neobsluhuje obce Bílkovice a Radošovice. Jako náhrada bude sloužit spoj Bílkovice – Divišov,nám., na který bude přímý spoj do Prahy vyčkávat.

Odpolední přímý spoj z Prahy neobsluhuje obce Bílkovice a Radošovice. Jako náhrada bude sloužit spojení pomocí linek 406 a 793 s přestupem ve Vlašimi (obdobné časové poloze jako přímý spoj).

V příloze naleznete výlukový jízdní řád. Informace o výluce a jízdní řády linek naleznete na www.pid.cz nebo v aplikaci PID Lítačka.